Wil jij een button die jouw klanten direct naar een bepaald product, bestand of pagina toe stuurt? Dan kun je heel eenvoudig een button toevoegen aan je navigatiemenu.

Stap 1

Via de Editor klik je op Instellingen > Algemeen en scroll naar beneden om de Knop in menu optie te activeren.

Stap 2

Voeg de door jou gekozen tekst toe in de button. Een paar mogelijkheden kunnen zijn:

• "Boek nu"
  • "Koop nu"
  • "Bezoek hier"
  • "Lees hier"
  • "Download nu"

Stap 3

Kies naar welke pagina jouw button moet linken. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn, of een andere pagina maar dit kan ook een download of nieuw blogbericht zijn.

Vergeet niet op Opslaan te klikken in zowel het pop-up venster als op de Instellingen pagina.

En, klaar! Jouw button verschijnt in de rechter bovenhoek van jouw navigatiemenu!