Har du ved et uheld slettet noget fra din hjemmeside eller foretaget ændringer, du vil fortryde?
Desværre er det ikke muligt at gendanne din hjemmeside til en tidligere version. Når indhold såsom et element, tekst eller et billede er blevet slettet eller erstattet, kan vi ikke gendanne en tidligere version for dig.
Webador opretholder sikkerhedskopier for at holde hjemmesider tilgængelige i tilfælde af tekniske problemer, men disse sikkerhedskopier kan ikke bruges til at gendanne en individuel hjemmeside eller rulle den tilbage til en tidligere version.
Hvad kan jeg gøre i stedet?
Afhængigt af, hvad du har slettet, kan der stadig være nogle Muligheder:
- Billeder: Hvis du tidligere har brugt et billede på din hjemmeside, kan det stadig være tilgængeligt blandt dine tidligere uploadede billeder. Tilføj et billedelement, og klik på Vælg billede for at kontrollere det.
- Tekst og andre elementer: Disse skal tilføjes manuelt igen. Hvis du stadig har den oprindelige tekst eller det oprindelige indhold gemt et andet sted, kan du kopiere og indsætte det på din hjemmeside igen.
- Blogs: Har du ved et uheld slettet et blogelement? I nogle tilfælde kan din blog og dens indlæg stadig gendannes. Se denne artikel for flere oplysninger.
- Produktoversigter: Disse skal tilføjes manuelt igen. Hvis du stadig har de oprindelige produktbeskrivelser og billeder gemt et andet sted, kan du kopiere teksten og uploade billederne igen.
✔ Tip: Før du foretager større ændringer på din hjemmeside, bør du overveje at gemme vigtig tekst og vigtige billeder separat, så du har en kopi tilgængelig, hvis du får brug for den senere.