Bij een bedrijf en het maken van je website hoort natuurlijk een logo. Deze kun je heel eenvoudig toevoegen door in de Editor de naam bovenaan je website aan de klikken. Je ziet dan onderstaande verschijnen:

Voorbeeld voor tekst

• Tekst: Deze optie gebruikt alleen de tekst bovenaan je website. Hier kun je de naam van je website invoeren. Je kunt ook de grootte of de kleur van de tekst aanpassen als je gekozen ontwerp dat toelaat.

Voorbeeld van een logo

• Logo: Upload een afbeelding en plaats deze bovenaan je website. Je kunt een afbeelding uploaden door te dubbelklikken op een bestand in je documenten en het te selecteren.

Voorbeeld van een logo en tekst

• Logo & tekst: Gebruik zowel een afbeelding als tekst bovenaan je pagina. Upload een afbeelding door erop te dubbelklikken en voer vervolgens de tekst in die je bovenaan je website wilt hebben.

Het is niet mogelijk om dit element van de bovenkant van je website te verwijderen. Je moet altijd een van de aangeboden opties gebruiken. Met een logo en/of tekst bovenaan je website is het voor bezoekers ook meteen duidelijk hoe je website (of bedrijf) heet.

✔  Tip: Je kan via Editor > Instellingen ook een topbalk met verschillende USP's toevoegen.