Als je bent ingelogd bij de Editor van JouwWeb, dan kun je de inhoud van je pagina's wijzigen.

In dit artikel nemen we je mee in wat je allemaal met onze Editor kunt doen.

Werking van de Editor

Sleep gemakkelijk elementen vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina. Nadat je een element van de linkerkant naar je pagina hebt gesleept, klik je het element aan om het te kunnen bewerken.

Menubalk Links bovenin

• Klik op het icoon links bovenin om een preview te bekijken van je site.
  • Klik op het tandwieltje daarnaast om de instellingen van de huidige pagina te wijzigen. Dit kan ook bij het tabblad Pagina's.
  • Klik op het mobieltje om een preview te bekijken van de mobiele weergave van je website.

Het groene vinkje geeft aan dat de laatst gemaakte wijzigingen aan je pagina zijn opgeslagen.

De banner aanpassen

De banner is de grote afbeelding bovenaan je pagina. Je kan de Banner aan- of uitzetten per pagina.

• Klik op Bewerken om het banner-menu op te roepen.
  • Upload via dit menu een afbeelding om als banner te gebruiken.
  • Voeg meerdere afbeeldingen toe om deze elkaar automatisch af te laten afwisselen (een diavoorstelling).
  • Voeg eventueel ook tekst of een knop aan de banner toe via dit menu.
  • Klik op opslaan als je tevreden bent.

De Header-tekst of logo aanpassen

Klik op de Header om deze aan te passen. Je kan hier een tekst, een logo of beide invoegen.

Pagina's aan je website toevoegen

Klik bovenaan op het tabblad Pagina's en klik daarna op + Nieuwe pagina.