Wanneer je het wachtwoord voor de mailbox bent vergeten, kun je deze zelf wijzigen door de onderstaande instructies te volgen:

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Klik op Beheer emailadressen.

Stap 4

Op de volgende pagina klik je op Instellingen

Stap 5

Je bent nu in het scherm waar je het wachtwoord van je mailbox aan kan passen.

Let op: Je inloggegevens van je JouwWeb e-mailadres zijn anders dan de inlog gegevens om op je JouwWeb website te komen.