Webmail is makkelijk te gebruiken omdat je voor het gebruik alleen een computer met internetverbinding nodig hebt. Wil je liever je mailbox gaan gebruiken in een ander mailprogramma zoals Outlook of Gmail? Dat kan natuurlijk ook!

Stap 1: e-mailbox aanmaken

Om webmail te kunnen gebruiken heb je een eigen e-mailadres en e-mailbox nodig (hiervoor is een betaald pakket vereist).

Klik hier om te lezen hoe je een mailbox aanmaakt

Stap 2: inloggen op webmail

Je kunt inloggen via webmail.jouwweb.nl. Je logt hier in met het e-mailadres van je mailbox en het wachtwoord dat je daarbij hebt gekozen.

Ben je het wachtwoord van je mailbox vergeten? Kies dan voor "Wachtwoord vergeten" en vraag een nieuw wachtwoord aan.

⚠ Let op: Dit kunnen andere gegevens zijn dan waarmee je inlogt op www.jouwweb.nl op je website te bewerken!

Wachtwoord vergeten? Je kan gemakkelijk het wachtwoord van je mailbox wijzigen.

Stap 3: webmail gebruiken

Je hebt de mogelijkheid om mails te verzenden, ontvangen en door te sturen. Dit wijst zichzelf.

Als je deze stappen hebt gevolgd kun je succesvol aan de slag met de webmail!

Tip: Het is ook mogelijk om een automatische handtekening toe te voegen of een automatisch antwoord voor je mailbox in te stellen.