Als jouw website klaar is, dan wil je deze natuurlijk delen met anderen. Je kan je website op veel verschillende kanalen delen, zoals bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, enz. Als je jouw website deelt, dan wil je natuurlijk dat hierbij ook een mooie afbeelding getoond wordt. Bij JouwWeb kun je per pagina een gewenste afbeelding instellen.

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het tandwiel bij de gewenste pagina.

Stap 3

Klik op SEO-instellingen. Hier heb je de mogelijkheid om een Social media afbeelding te uploaden.

Stap 4

Sla de wijzigingen op. De ingestelde afbeelding wordt voortaan getoond als je deze pagina deelt!