Je kan JouwWeb gebruiken als Web App. Hiermee kun je gemakkelijk via je telefoon of tablet jouw website(s) en account beheren.

Stap 1

Ga via je telefoon (of tablet) naar www.jouwweb.nl.

Stap 2

Log in met jouw gegevens, zodat je op de Mijn Sites pagina terechtkomt.

Stap 3

Open de instellingen van je browser en kies hier voor App installeren of Zet op beginscherm.

Op een Android telefoonOp een iOS telefoon

Let op: bij bovenstaande voorbeelden zijn Google Chrome en Safari als browser gebruikt. Als je dus een andere browser gebruikt, dan kan dit er net iets anders uitzien. Er zal in ieder geval altijd iets zichtbaar moeten worden als toevoegen aan startscherm/beginscherm of app installeren.

Stap 4

Je hebt nu JouwWeb als Web App op je telefoon staan. Ons logo zal nu te vinden zijn tussen je apps en je kan hiermee gemakkelijk je website(s) beheren.