Je kan dit aanpassen door de facturatie-gegevens. De gegevens die je hier instelt, worden namelijk ook gebruikt voor domeinnaam-informatie.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Je bent nu op de abonnementspagina. Hier kies je voor de knop Facturatiegegevens.

Stap 4

Hier kun je vervolgens je adresgegevens en dergelijke wijzigen. Vergeet deze wijzigingen niet op te slaan.