Ondanks dat wij gebruikmaken van een interne spamfilter kan het voorkomen dat er regelmatig spam doorkomt in jouw mailbox. Dat is niet zo gek, als je nagaat dat 90% van het wereldwijde mailverkeer spam is.

Voor betere spampreventie kun je zelf een anti-spam software op je computer installeren. Dat is mogelijk als je je mail beheert in een mailprogramma op je computer of mobiel.

Anti-spam software:

Wat je bijvoorbeeld ook kan doen is je e-mailadres koppelen aan een Gmail-account. Gmail staat bekend om goede spam-preventie en zal automatisch inkomende e-mails op Spam filteren.

Mocht je ondanks bovenstaande zaken toch veel last blijven houden van inkomende spam, stuur ons dan een mailtje dan kunnen we kijken of we onze spamfilters kunnen verbeteren.