Een handtekening geeft je verstuurde e-mails een professionele uitstraling. Je kunt binnen onze Webmail eenvoudig een eigen handtekening toevoegen aan je e-mailadres. De onderstaande stappen vertellen hoe je dit kunt doen.

1. Log in op de Webmail
  2. Klik op Instellingen,
  3. Klik op Identiteiten,
  4. Selecteer uw email adres

Vul in het veld "Ondertekening" je handtekening in.

Als je de optie 'Zet handtekening editor aan' activeert kan je onder andere een logo uploaden.

Optioneel kun je kiezen voor een HTML-ondertekening. (Dan moet je wel verstand hebben van HTML-codes). Daarmee kun je uitgebreidere handtekening maken.