Jos et enää halua käyttää verkkotunnusta Webador-tilauksesi kanssa, voit peruuttaa verkkotunnuksen peruuttamatta muuta tilaustasi. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka verkkotunnus poistetaan tilauksestasi.
⚠ Huomautus: Tämä artikkeli käsittelee verkkotunnuksen, ei tilauksen, peruuttamista. Jos haluat peruuttaa tilauksen, katso tämä artikkeli. Jos haluat vaihtaa verkkotunnuksesi, katso tämä artikkeli.
Verkkotunnuksen peruuttaminen
Vaihe 1
Napsauta Omat sivustot -sivulla verkkosivustosi nimen alla olevaa sinistä Tilaukseni -linkkiä.
Vaihe 2
Napsauta Verkkotunnukset-ruudussa sinistä Hallinnoi verkkotunnuksia -linkkiä.
Vaihe 3
Napsauta poistettavan verkkotunnuksen vieressä olevaa Lisää vaihtoehtoja (3 pistettä) -painiketta ja napsauta sitten Peruuta.
Verkkotunnuksen aktivointi uudelleen
Jos olet peruuttanut verkkotunnuksen mutta muuttanut mielesi, voit ehkä aktivoida sen uudelleen, jos se ei ole vielä vanhentunut.
Vaihe 1
Noudata yllä olevan Verkkotunnuksen peruuttaminen -osion vaiheita 1 ja 2.
Vaihe 2
Aktivoi verkkotunnus uudelleen napsauttamalla vihreää Aktivoi uudelleen -painiketta.