Verkkotunnuksesta aiheutuu kustannuksia rekisteröinnin yhteydessä, joten olemassa olevia verkkotunnuksia ei voi muuttaa maksutta. Jos kuitenkin haluat käyttää toista verkkotunnusta, voit rekisteröidä ylimääräisen verkkotunnuksen.
Kun uusi verkkotunnuksesi on verkossa ja käytössä, voimme poistaa vanhan verkkotunnuksen puolestasi. Lisätietoja ylimääräisen verkkotunnuksen rekisteröintikustannuksista saat usein kysytyistä kysymyksistä hinnoittelusivullamme.
Tämän vaihtoehdon etuna on, että vanhaa verkkotunnustasi käyttävät kävijät ohjataan automaattisesti uuteen verkkotunnukseen. Näin et menetä liikennettä, ja kävijöilläsi on aikaa tottua uuteen verkkotunnukseesi.
Jos haluat rekisteröidä ylimääräisen verkkotunnuksen, noudata tämän artikkelin ohjeita: Rekisteröi verkkotunnus. Kun olet rekisteröinyt verkkotunnuksen, ota meihin yhteyttä.
Voit muuttaa verkkotunnuksesi itse:
Vaihe 1 – Luo ylimääräinen verkkotunnus
Ylimääräisen verkkotunnuksen voi rekisteröidä samalla tavalla kuin aiemmat verkkotunnukset Oma tilaukseni -sivulla. Artikkelissa "Rekisteröi verkkotunnus" voit lukea vaihe vaiheelta, kuinka verkkotunnus lisätään.
Vaihe 2 – Aseta ylimääräinen verkkotunnus ensisijaiseksi verkkotunnukseksi
Tämä on tärkeä vaihe, jotta voit peruuttaa vanhan verkkotunnuksesi. Artikkelissa "Voinko muuttaa aktiivista verkkotunnusta?" kerrotaan, miten aktiivinen tai ensisijainen verkkotunnus muutetaan.
Vaihe 3 – Peruuta mukana tullut/vanha verkkotunnus
Kun uusi verkkotunnus on verkossa ja kaikkien tiedossa, voit peruuttaa vanhan verkkotunnuksen. Jos siis teet tämän vuoden kuluessa, maksat vain kerran etkä vuosittain.
Siirry kohtaan Omat sivustot ja avaa kyseinen tilaussivu napsauttamalla punaista merkintää. Peruuta vanha verkkotunnus napsauttamalla kohtaa Hallitse verkkotunnuksia. Napsauta vanhan verkkotunnuksesi oikealla puolella olevaa 3 pisteen painiketta. Napsauta sitten kohtaa Peruuta.
Verkkotunnuksesi on muutettu!
Vanhaa mukana tullutta verkkotunnusta ei uusita seuraavan uusimisen yhteydessä. Se on edelleen käytettävissä siihen asti. Uusi verkkotunnus näkyy sen jälkeen tilauksessasi nimellä "mukana tullut verkkotunnus".
⚠ Huomautus: Varmista, että poistat vanhan verkkotunnuksen ajoissa, vuoden kuluessa ylimääräisen verkkotunnuksen ostamisesta. Jos et pysty tekemään tätä itse, voit aina ottaa yhteyttä tukitiimiimme.
⚠ Huomautus: Uusi verkkotunnus näkyy tilauksessasi nimellä "ylimääräinen verkkotunnus" seuraavaan uusimispäivään asti. Kun olet peruuttanut vanhan verkkotunnuksen, tämä muunnetaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse maksaa kyseisestä verkkotunnuksesta ylimääräistä maksua vuodessa.