Het komt wel eens voor dat jij als eigenaar iemand wil toevoegen je te helpen met het onderhoud van je website.

Om hier gebruik van te kunnen maken, moet je niet alleen eigenaar zijn van de website, maar ook in het bezit zijn van een Pro- of Business-pakket

Geef beheerders toegang tot je website door ze een van de volgende rollen te geven:

Stap 1

Ga naar het tabblad Instellingen.

Stap 2

Klik vervolgens op Beheerders.

Stap 3

Laat je beheerder alvast een account aanmaken op www.jouwweb.nl.

Stap 4

Klik op Beheerder toevoegen.

Stap 5

Vul het e-mailadres in van het JouwWeb-account van je medewerker, selecteer zijn rol en druk op Uitnodigen.