Je kunt één of meerdere pagina's voor bezoekers afschermen met een wachtwoord.

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het instellingen-icoontje (het tandwiel).

Stap 3

Zet de optie Wachtwoord-beveiliging aan.

Er verschijnen drie nieuwe opties.

• Wachtwoord: wat typ je in om toegang te krijgen?
  • Inclusief subpagina's: je kan in één keer alle subpagina's van een wachtwoord voorzien.
  • Wachwoord-melding: schrijf hier het bericht dat bij het wachtwoordverzoek op je pagina komt.

Stap 4

Druk onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je de veranderingen niet op wil slaan.

Tip: Je komt extra snel bij de Pagina-instellingen van de huidige pagina via het tandwiel-icoontje in de Editor.