Ja, dat kan! Hoe je dit kan doen leggen we je graag uit.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Je bent nu op de abonnementspagina. Hier kies je voor de knop Betaalgegevens.

Stap 4

Hier kun je vervolgens kiezen voor Wijzig bankrekening om je rekeningnummer voor de automatische incasso wijzigen. Vergeet deze wijziging niet op te slaan.

Tip: Als je maandelijks de facturen per mail wil ontvangen, dan kun je ook instellen dat deze naar een alternatief e-mailadres verstuurd moeten worden.