Der påløber omkostninger ved registrering af et domæne, hvilket betyder, at eksisterende domæner ikke kan ændres gratis. Hvis du imidlertid vil bruge et andet domæne, kan du registrere et ekstra.
Når dit nye domæne er online og i brug, kan vi fjerne det gamle domæne for dig. Se venligst ofte stillede spørgsmål på vores prisside for at få flere oplysninger om omkostningerne ved at registrere et ekstra domæne.
En fordel ved denne mulighed er, at alle besøgende, der bruger dit gamle domæne, automatisk viderestilles til det nye. Du mister altså ikke trafik, og dine besøgende får tid til at vænne sig til dit nye domæne.
Hvis du vil registrere et ekstra domæne, skal du følge trinnene i denne artikel: Registrer et domæne. Når du har registreret domænet, bedes du kontakte os.
Du kan selv ændre dit domæne:
Trin 1 - Opret et ekstra domæne
Det ekstra domæne kan registreres på samme måde som tidligere domæner via siden Mit abonnement. I artiklen "Registrer et domæne" kan du trin for trin læse, hvordan du tilføjer et domæne.
Trin 2 - Gør det ekstra domæne til det "primære" domæne
Dette er et vigtigt trin for at sikre, at du kan opsige dit gamle domæne. Artiklen "Kan jeg ændre det aktive domæne?" forklarer, hvordan du ændrer det aktive eller primære domæne.
Trin 3 - Opsig det inkluderede/gamle domæne
Når det nye domæne er online og kendt af alle, kan du opsige det gamle domæne. Hvis du gør det inden for et år, betaler du kun én gang og ikke på årsbasis.
Gå til Mine sider, og klik på den relevante abonnementsside ved at klikke på den røde etiket. Klik på Administrer domæner for at opsige det gamle domæne. Klik på knappen med de 3 prikker til højre for dit gamle domæne. Klik derefter på Opsig.
Dit domæne er blevet ændret!
Det gamle inkluderede domæne bliver ikke fornyet ved næste fornyelse. Det vil stadig være tilgængeligt indtil da. Det nye domæne vil derefter fremgå af dit abonnement som "inkluderet domæne".
⚠ Bemærk: Sørg for at slette det gamle domæne i tide, inden for ét år efter køb af det ekstra domæne. Hvis du ikke selv kan gøre dette, kan du altid kontakte vores supportteam.
⚠ Bemærk: Det nye domæne vil være angivet i dit abonnement som "Ekstra domæne" indtil næste fornyelsesdato. Når du har opsagt det gamle domæne, konverteres dette automatisk, så du ikke skal betale et ekstra gebyr om året for det domæne.