Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden voor betaling per maand:

1. automatische incasso: Bij het afsluiten van het abonnement geef je jouw rekeningnummer op en we schrijven vervolgens het abonnementsbedrag automatisch maandelijks van je rekening af via provider CM Payments.
  2. creditcard: je vult je kaartnummer in van Mastercard, VISA of een andere leverancier en wij schrijven automatisch af via onze betaalprovider Adyen.

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden voor betaling per jaar:

1. iDEAL: veilig en snel betalen met alle Nederlandse banken. Jouw betaling wordt direct verwerkt dus je kan gelijk aan de slag!
  2. Bancontact: populaire betaalmethode in België. Betaal via de mobiele app (QR code) of vul je kaartnummer in.
  3. PayPal: betaal met gemak met een druk op de knop via je PayPal-account
  4. Creditcard: betaal veilig via Mastercard, VISA of een andere kredietkaart

Mis je een betaalmethode? Neem dan contact met ons op.