Voordat jouw website online komt, moet je eerst je website publiceren. Dit betekent dus dat je website niet direct live is wanneer je een domein aanschaft.

We vertellen je in het kort hoe je de website kunt publiceren:

In de Editor vind je rechts bovenin een groene 'Publiceer' knop. Klik hierop om je website te publiceren naar een publiekelijk website-adres.

Je hebt hierbij de optie om te kiezen voor een gratis website-adres of een eigen domeinnaam. Als je voor een eigen domeinnaam kiest, activeer je een betaald pakket.

Kies je voor een gratis JouwWeb-adres dan is je website na publicatie meteen live.

Maar als je kiest voor een eigen domeinnaam en dus een betaald pakket, dan is je website nog niet meteen live. Je activeert dan eerst het pakket en daarna kun je de domeinnaam registreren, waarna je website live gaat.

Tip: Als je je website live wil bekijken kun je op het preview-icoon klikken in de Editor.