Bij het gebruik van een webshop is een winkelwagen natuurlijk essentieel. Hierin kunnen je bezoekers alle producten verzamelen die ze bij jou willen kopen! In dit artikel vertellen we hoe jij je winkelwagen kunt activeren.

Stap 1

Ga via de Editor naar Webshop > Webshop-instellingen. Binnen dit menu kun je je Webshop Instellingen configureren.

Stap 2

Onder Algemene instellingen kun je je winkelwagen activeren en dit Opslaan.

Belangrijk: Je ziet nu de winkelwagen knop niet automatisch op je website staan. Deze wordt pas zichtbaar wanneer er een product aan toe wordt gevoegd.

Tip: Bekijk ook eens ons YouTube kanaal voor onze 'webshop starten'-video's.